Rijks I-Traineeship

Het Rijks I-Traineeship is voor net of bijna afgestudeerde I-talenten dé start van een carrière bij de Rijksoverheid. In twee jaar tijd ontwikkelen I-trainees zich tot professional op het gebied van ICT, Data of Cyber door mee te werken aan actuele I-vraagstukken bij verschillende rijksorganisaties. Met nieuwe kennis en innovatieve inzichten dragen zij bij aan de toekomst van Nederland.

Tijdens het tweejarige traineeship werken Rijks I-trainees aan drie opdrachten bij verschillende rijksorganisaties. De trainees kunnen kiezen voor één van de tracks ICT, Data of Cyber en werken mee aan actuele vraagstukken met maatschappelijke impact. 

Wat onze trainees hiervoor terugkrijgen? Vakgerichte opleidingen, professionele ontwikkeling, een groot netwerk van collega’s en professionals op het gebied van ICT, Data of Cyber, een aantrekkelijk salaris, werkervaring binnen drie rijksorganisaties en gerichte, persoonlijke begeleiding. Na het tweejarige traineeship kunnen zij aan de slag als I-beleidsadviseur, cyber security officer, data scientist of bijvoorbeeld DevOps engineer. 

Activiteiten

Traineeplaza 2020

Ben jij een hbo- of wo-student en wil je aan de slag als trainee bij de Rijksoverheid? Kom dan naar Traineeplaza 2020 en maak kennis met alle traineeprogramma’s.

Activiteitendata
-
The Globe Meeting Center, Waldorpstraat 13A, Den Haag

Inhouse Experience 12 maart

Benieuwd naar wat het inhoudt om Rijks I-trainee te zijn? Kom dan 12 maart 2020 naar de Inhouse Experience in Den Haag!

Activiteitendata
-
Rijnstraat 8, 2515 XP Den Haag

Bekijk de drie tracks van het Rijks I-Traineeship:

Nieuws

Meer nieuws