Rijks I-Traineeship

Het Rijks I-Traineeship is voor net of bijna afgestudeerde hbo'ers en wo'ers dé start van een carrière bij de Rijksoverheid. In twee jaar tijd ontwikkelen I-trainees zich tot professional op het gebied van ICT, Data of Cyber door mee te werken aan actuele I-vraagstukken bij verschillende rijksorganisaties. Met nieuwe kennis en innovatieve inzichten dragen zij bij aan de toekomst van Nederland.

Tijdens het tweejarige traineeship werken Rijks I-trainees aan drie opdrachten van acht maanden bij verschillende rijksorganisaties. Een mooie kans om bij diverse organisaties de sfeer te proeven en enorm veel kennis, kunde en ervaringen op te bouwen. De trainees kunnen kiezen voor één van de tracks ICT, Data of Cyber en werken mee aan actuele vraagstukken met maatschappelijke impact.

Wat onze trainees hiervoor terugkrijgen? Vakgerichte opleidingsdagen, professionele en persoonlijke ontwikkeling, een groot netwerk van collega’s en professionals op het gebied van ICT, Data of Cyber, een aantrekkelijk salaris, werkervaring binnen drie verschillende rijksorganisaties en gerichte, persoonlijke begeleiding. Na het tweejarige traineeship hebben zij voldoende in huis om de volgende stap te zetten naar een interessante functie binnen het Rijk, bijvoorbeeld als I-beleidsadviseur, cyber security officer, data-analist of DevOps engineer.

Events

Online Inhouse Experience 2/12

Ben je kort geleden afgestudeerd of hoop je dat binnenkort te doen? En ben je benieuwd naar wat het Rijks I-Traineeship voor jou als starter kan betekenen? Meld je dan aan voor de online Inhouse Experience op 2 december 2021!

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online via Webex

Online Inhouse Experience 3/2

Ben je kort geleden afgestudeerd of hoop je dat binnenkort te doen? En ben je benieuwd naar wat het Rijks I-Traineeship voor jou als starter kan betekenen? Meld je dan aan voor de online Inhouse Experience op 3 februari 2022!

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online via Webex

Bekijk de drie tracks van het Rijks I-Traineeship:

Nieuws

Meer nieuws