12 maart Inhouse Experience

Activiteitendata
-
Rijnstraat 8, 2515 XP Den Haag

Benieuwd naar wat het inhoudt om Rijks I-trainee te zijn? Kom dan 12 maart 2020 naar de Inhouse Experience in Den Haag!

Wil jij graag ICT-, Data- of Cybertrainee worden? En ben jij benieuwd naar wat het Rijks I-Traineeship jou te bieden heeft? Zet dan alvast de Inhouse Experience maar in je agenda! Binnen drie uur delen huidige en voormalige I-trainees hun ervaringen over hun tijd als trainee en vertellen we je wat het Rijks I-Traineeship inhoudt, wat het voor jou en jouw verdere carrière kan betekenen en wat we van je vragen als je I-trainee wilt worden.

Programma

Tijdens de Inhouse Experience willen we jou een fijne kennismaking met het Rijks I-Traineeship bezorgen en een compleet beeld geven van wat je kunt verwachten als je daadwerkelijk Rijks I-trainee bent. Het programma is daarom als volgt:

Programma Inhouse Experience 12 maart
16:00-16:30 Inloop en registratie
16:30-16:40 Opening door dagvoorzitter René van Delft, manager Rijks I-Traineeship
16:40-16:55 Praktijkcasus door opdrachtgever
16:55-17:40 Huidige trainees aan het woord
17:40-18:00 Hoe word jij Rijks I-trainee?
18:00-19:30 Netwerkborrel

Inschrijven

De inschrijvingen voor de Inhouse Experience van 12 maart zijn geopend! Zorg dat je er snel bij bent, want inschrijven kan nog tot en met maandag 9 maart 12:00 uur via dit aanmeldformulier!

In de tussentijd op de hoogte gehouden worden van belangrijk nieuws rondom evenementen en de sollicitatieperiode die start in maart 2020? Vul dan dit interesseformulier in en houd onze LinkedIn en Instagram in de gaten!

Rijks I-trainee worden?

Wil jij ICT-, Data- of Cybertrainee worden bij het Rijks I-Traineeship? Van 20 maart t/m 15 april 2020 kun je solliciteren op onze Rijks I-trainee vacature. Eerst meer weten over het Rijks I-Traineeship en de eisen

Werkweek van een Rijks I-trainee

Nieuwsgierig naar wat een Rijks I-trainee nou écht doet tijdens het Rijks I-Traineeship? Iedere week neemt een I-trainee het Instagramaccount van het Rijks I-Traineeship over om te laten zien hoe zijn of haar werkweek eruitziet. Klik hier en volg ons!