02 april Inhouse Experience - webinar

Activiteitendata
-
Vanuit huis

Wil jij ICT-, Data- of Cybertrainee worden? En ben jij benieuwd naar wat het Rijks I-Traineeship jou te bieden heeft? Meld je dan aan voor de Inhouse Experience webinar van 2 april!

Wegens de maatregelen rondom het coronavirus doen we het deze keer even anders. De Inhouse Experience vindt niet fysiek plaats, maar digitaal als webinar. Binnen één uur praten wij jou bij over wat het Rijks I-Traineeship is, wat de mogelijkheden zijn, wat de ervaringen zijn van een huidige trainee en hoe je Rijks I-trainee kunt worden. Zit jij er op 2 april om 16:00 uur klaar voor?

Programma

Eerst komt een medewerker van het Rijks I-Traineeship aan het woord. Zij vertelt over het Rijks I-Traineeship: de drie verschillende tracks, de opleidingen, begeleiding, de soorten opdrachten en alle andere dingen die erbij horen als je Rijks I-trainee bent. Daarna vertelt een huidige trainee over zijn eigen (studie)achtergrond, de opdrachten die hij tot nu toe heeft gedaan binnen de Rijksoverheid en zijn ervaringen. Tussendoor kun jij uiteraard al jouw vragen stellen, hier wordt aandacht aan besteed tijdens de webinar. We sluiten de webinar af met een interactieve Q&A. Bereid je hierop voor en maak voor jezelf alvast een vragenlijstje!

Inschrijven

De inschrijvingen voor de Inhouse Experience webinar van 2 april zijn gesloten! Net misgegrepen, maar wil je toch graag een webinar bijwonen? Op vrijdag 10 april verzorgen wij nog een webinar. Inschrijven voor deze webinar kan t/m 9 april 12:00 uur, dus meld je snel aan!

In de tussentijd op de hoogte gehouden worden van belangrijk nieuws rondom evenementen? Houd dan onze Instagram en LinkedIn in de gaten!

Rijks I-trainee worden?

Wil jij ICT-, Data- of Cybertrainee worden bij het Rijks I-Traineeship? Je kunt NU solliciteren op onze Rijks I-trainee vacature! Doe dit dan wel vóór 15 april 12:00 uur, want op dat moment sluit de sollicitatieperiode. Eerst meer weten over het Rijks I-Traineeship en de voorwaarden om trainee te worden? Meer informatie vind je op deze pagina!