Kom naar onze Inhousedag op 13 maart in Den Haag!

Heb jij affiniteit met I (ICT, Data of Cyber) en zit je in de laatste fase van je wo- of hbo-studie, of heb je maximaal twee jaar werkervaring na het afronden van je studie? Meld je dan hieronder aan voor de Inhousedag van het Rijks I-Traineeship op 13 maart 2019! Vul je persoonlijke gegevens zo volledig mogelijk in, licht kort toe op welke manier jij met ICT, Data of Cyber bezig bent en waarom je naar de Inhousedag wilt komen. Je ontvangt dan spoedig een bericht of we je definitief kunnen uitnodigen op de Inhousedag.

Wat kun je verwachten?

Op 13 maart kun je met eigen ogen zien hoe I en de Rijksoverheid bij elkaar komen in het Rijks I-Traineeship. Ontmoet hier onze huidige trainees, zoals Marjolein, Grace en Hette, laat je inspireren door onze sprekers, ontdek de carrièremogelijkheden en organisaties van het Rijk en volg een van de vele workshops naar keuze. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Aanmelden

Aanmelden voor de Inhousedag kan tot 4 maart, maar zorg dat je er snel bij bent want vol = vol! Klik op deze link om het inschijfformulier in te vullen!