Terugkijken: Inhouse Experience webinar van het Rijks I-Traineeship

Gisteren verzorgde het Rijks I-Traineeship de eerste Inhouse Experience webinar. Het doel was om geïnteresseerden binnen één uur te vertellen over het Rijks I-Traineeship, de ervaringen van een huidige trainee te delen, uitleg te geven over het sollicitatieproces en de vragen van deelnemers te beantwoorden. Met ruim 130 deelnemers werd de webinar erg goed bekeken en tijdens de Live Q&A werden er veel gerichte vragen gesteld.

Als eerste kwam Anne Smittenaar, medewerker bij het Rijks I-Traineeship aan het woord. Zij vertelde wat het Rijks I-Traineeship inhoudt, hoe het is opgebouwd en wat je kunt verwachten. Daarna vertelde huidig trainee Niels van Rietschoten over zijn eigen studieachtergrond, hoe hij terecht is gekomen bij het Rijks I-Traineeship en over de trainee-opdrachten die hij heeft uitgevoerd binnen de Rijksoverheid. Tijdens de webinar konden deelnemers vragen stellen en deze werden zo snel mogelijk beantwoord via de individuele chats of plenair tijdens de Live Q&A in de webinar. Deze combinatie van presentatie en Q&A bleek goed te werken, want uit de reacties van de deelnemers kwam naar voren dat de webinar voldeed aan de verwachtingen en dat de informatie goed is overgebracht.

Benieuwd hoe de webinar verliep? Je kunt hem hieronder terugkijken.

----- Vanaf 2:08 start Annes presentatie -----

Inhouse Experience webinar 2 april

Volgende webinar

Heb je de webinar gemist en wil jij graag jouw vragen live stellen aan het Rijks I-Traineeship team en een huidige trainee? Op 10 april verzorgen wij nog een Inhouse Experience webinar! Meer info en de aanmeldlink vind je op deze pagina. Inschrijven kan nog tot donderdag 9 april 12:00 uur, dus wees er snel bij!