Aanmeldingseisen

Wil jij werken aan het vergroten van de digitale weerbaarheid van Nederland, ben jij nieuwsgierig van aard, een echt I-talent én tussen 2017 en 2019 afgestudeerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je neemt het volgende mee: Je hebt bijzondere interesse voor Cyberveiligheid, wo-denkniveau en je bent afgestudeerd tussen 2017 en 2019 in een ICT-gerelateerde opleiding op hbo- of wo-niveau. Voorbeelden van dergelijke opleidingen zijn Informatiekunde, (Technische) informatica, Technische bedrijfskunde, Technische bestuurskunde, Recht & ICT en Security Management. Heb je een andere opleiding gedaan met informaticavakken of heb je elders relevante en aantoonbare cyberkennis en -ervaring opgedaan, dan horen we ook graag van je!

Je bent analytisch en vindt het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen. In je werk ben je resultaatgericht, je kunt goed samenwerken en neemt gemakkelijk initiatief.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je beheerst ook de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk erg goed. Je hebt altijd oog voor de omgeving waarin je werkt en kent de belangen van de gegevens waarmee je werkt: integriteit is voor jou een vanzelfsprekende waarde.