Update: Programma Rijks ICT Noord Tech Meetup in Groningen bekend!

Na twee succesvolle en volgeboekte edities in 2018, wordt er ook dit najaar weer een Rijks ICT Noord Tech Meetup georganiseerd in Groningen. De meetup richt zich op ICT-professionals in Noord-Nederland en wordt gehost door het Rijks ICT Gilde in samenwerking met DUO, DICTU, RDW, ODC-Noord en CJIB.

Wat?
Ontmoet vakgenoten en laat je inspireren door de laatste trends en ontwikkelingen door een bijzondere keynote spreker. Volg workshops op het gebied van Data, Cloud, Software Engineering en technologieën van het Rijk. Wij zorgen voor een heerlijk stampottenbuffet en sluiten de dag af met een gezamenlijke borrel.

Wat?

16u30: Inloop met stamppottenbuffet
17u00: Dagvoorzitter Fiona Atighi (Directeur ICT bij DUO) verzorgt de kick-off
17u15: Keynote-spreker van de meetup is biohacker en toekomstdenker Peter Joosten. Hij neemt ons mee in de de rol van de overheid rondom biotechnologie, biohacking en mensverbetering. Het belooft een prikkelend en inspirerend verhaal te worden!
18u00: Eerste ronde workshops (zie overzicht workshops hier)
18u45: Zaalwissel/korte pauze
19u00: Tweede ronde workshops
20u00: Plenaire afsluiting en daarna: tijd voor de borrel! Om een uur of 21 sluiten we af.

Wanneer?
3 december van 16:30-21:00

Waar?
Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk, Borchsingel 53, Eelderwolde.

Hoe?
Deelname aan het evenement is kosteloos, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden doe je via deze link. Doe dat snel, want de inschrijvingen lopen snel vol!

Aftermovie 2018

Vorig jaar was de eerste editie van de Rijks ICT Noord Tech Meetup. Bekijk hier de aftermovie!