Werken als Tech Consultant

Bij ons werken mannen en vrouwen met verstand van data, software en security. Onze engineers kiezen zeer bewust voor een loopbaan bij de overheid en zijn intrinsiek gemotiveerd om Nederland vooruit te helpen met hun specifieke vakkennis en ervaring.

Het Rijks ICT Gilde werft niet alleen op technisch specialisme, maar ook op de ambitie om te groeien en de honger om vakkennis te delen. Onze mensen beschikken daarnaast over een goede dosis flexibiliteit, durf en lef, zodat ze snel aarden op wisselende projecten binnen diverse rijksorganisaties met eigen culturen en mogelijkheden. Daar ligt onze kracht.

Maar wij gaan nog een stap verder. Onze mensen zijn luisteraars en doorvragers. Doelgerichte overtuigers, met een brede blik en een scherpe visie. Wanneer wij problemen signaleren, kaarten we die aan en waar wij kansen zien, pakken wij die met beide handen aan. Herken jij je hierin? We zijn doorlopend op zoek naar slimme enthousiastelingen die ons willen komen versterken. Check snel onze vacatures!

Wil jij weten hoe een werkweek bij het Rijks ICT Gilde er uitziet? Klik hier.