Engineer bij het Rijks ICT Gilde

Als engineer bij het Rijks ICT Gilde (RIG) is geen enkele week hetzelfde. Maar een ding is zeker. Je werkt dagelijks aan projecten met maatschappelijke impact en je kunt het verschil maken voor Nederland.

Op locatie

Met jouw vakkennis help je opdrachtgevers en engineeringteams op locatie om te verbeteren en te vernieuwen. Daarnaast werk je aan een kennisrijke overheid door kennis en oplossingen actief te delen en onze samenwerkingspartners te helpen bij het maken van slimme verbindingen.

Met de opdrachtgever bepaal je wat nodig is om het beoogde resultaat te behalen en wat jouw specifieke bijdrage daarbij is. Je kunt bij één of meer opdrachtgevers werken en dit doe je voor de duur van een opdracht.

Samen werken aan nieuwe technieken

Net als andere collega’s kom je regelmatig terug naar onze homebase. Hier werk je samen met hen aan de nieuwste technologieën en innovatieve toepassingen. Daarnaast deel je kennis en de laatste inzichten met het onderwijsveld en geselecteerde bedrijven, om daarmee bij te dragen aan een beter en slimmer Nederland.

Persoonlijke ontwikkeling

Jouw ontwikkeling heb je zelf in de hand. Bij het Rijks ICT Gilde geloven wij in persoonlijke ontwikkeling en talentmanagement, waarbij jij jouw toekomst bepaalt. Wie bieden je support door passende opdrachten te matchen aan jouw profiel en door actief te ondersteunen bij jouw talentontwikkeling en wensen. Wij geloven net als jij in continue ontwikkeling en innovatieve uitdagingen. De ontwikkelingen gaan zo snel dat we er met elkaar alles aan doen om die ontwikkelingen bij te houden en waar het kan voorop te lopen.

Software Engineers aan het woord

Lees het verhaal van Software Engineers David Kloosterman en David Remie en krijg zo een goede indruk van wat werken bij het Rijks ICT Gilde inhoudt.