Adviesgesprek aanvragen

Is het duidelijk dat je voor een managementuitdaging staat, maar weet je nog niet precies waarbij je nu exact hulp nodig hebt?  Onze consultants bekijken en bespreken samen met jou de uitdagingen en situatie in jouw organisatie en helpen je zo met een goede vraagarticulatie.

Met name de situatie rond de coronacrisis zorgt voor veel nieuwe, uitdagende organisatievraagstukken. Ook hier zijn de professionals van Rijksconsultants goed op ingespeeld. Zij weten de juiste vragen te stellen en zo de juiste probleemstelling en uitvraag te formuleren.

Rijksconsultants helpt je graag op weg. Vul onderstaand formulier in om een adviesgesprek aan te vragen.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken je gegevens om de opdracht en adviesgesprek goed op elkaar aan te passen om tot de juiste resultaten en passende dienstverlening te komen. Je informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken je gegevens om passende dienstverlening aan te bieden van Rijksconsultants binnen de rijksoverheid.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken je gegevens om passende dienstverlening aan te bieden van Rijksconsultants binnen de rijksoverheid.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

De persoonsgegevens van mogelijke opdrachtgevers worden verwerkt op een zgn. leadslijst en worden bewaard tot 1 week na intrekken of vervullen van melding van behoefte aan een interim professional. Opdrachten die worden vervuld, worden neergelegd in een door beide partijen te tekenen offerte die wordt gearchiveerd in Digidoc volgens de volgens de Archiefwet gehanteerde bewaartermijnen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *