UBR is een onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken dat werkt voor het publieke domein. Ons doel is de overheid beter, sterker en slimmer te maken. Wij helpen bij grote organisatieveranderingen, complexe ICT-trajecten en innovaties in de bedrijfsvoering. Daarnaast voeren wij taken uit op het gebied van interim-management, hrm, IT, inkoop en financiën.

Skyline Den Haag

UBR

Werken vanuit ecosystemen

Binnen UBR werken we samen vanuit onze expertise op het gebied van ict, personeel, organisatie, inkoop en facilitair. Buiten UBR werken wij samen in ecosystemen met onze partner uit de triple O gedachte (onderwijs, overheid en ondernemingen). Door verschillende vak- en expertgroepen op te richten maken we optimaal gebruik van elkaars kennis en ervaring. Hiermee werd de innovatieve samenwerking met partijen versterkt en samenhang van ketens geoptimaliseerd.

UBR. Voor een ambitieuze overheid.

We kennen de overheid door en door, schakelen snel, zijn innovatief en flexibel. We werken elke dag hard voor een overheid die aansluit op de digitale wereld van morgen. Dit doen we uiteraard niet alleen, maar samen met klanten en partners.